В Хмельницком на предприятии НОВАТОР установлена горячеводная проливная установка АС-20

Компания «Техноэталон» стремится предоставлять своим Заказчикам решения, которые будут иметь для них максимальную ценность, поставляя приборы учета высокого качества известных мировых и европейских брэндов, полностью отвечающие требованиям и условиям любой измерительной задачи.
16 Июня 2021
м. Хмельницький

У м. Хмельницькому на державному підприємстві «НОВАТОР» 16 червня 2021 року встановлено гарячоводну проливну установку АС-20 виробництва ТОВ «Техноеталон».

ДП «НОВАТОР» — Хмельницький радіотехнічний завод — був заснований 1966 року в структурі Міністерства радіопромисловості СРСР як одне з підприємств по виготовленню бортового радіоелектронного, радіолокаційного, радіонавігаційного та іншого обладнання для авіаційної та аерокосмічної галузей. Одним з перших зразків продукції, освоєної заводом в кінці 60-х — на початку 70-х років, були вузли для бортових прицільних систем винищувачів МіГ-21. Одночасно підприємство розгорнуло серійне виробництво плоских мікромодулів, які в той час відіграли велику роль як елементна база для стратегічного ракетобудування, авіації і космонавтики.

Багато розробок в сфері У 2011 році ДП «Новатор» увійшло до складу Державного концерну «Укроборонпром». Здійснюючи конверсію виробництва, завод почав виробництво засобів зв'язку та безпеки руху на залізничному транспорті, зокрема станцій РС-1 та СР-1 дуплексної системи локомотивного зв'язку, сімплексні локомотивні радіостанції коротко- і ультракороткохвильового діапазонів типу РЛ-1С, мікропроцесорної апаратури безпеки руху АБ ЧКУ, АЛС МР. 
Проливна установка - пристрій (еталон), призначений для перевірки та регулювання лічильників рідини.

Вернуться к списку